MENU
MENU

Een inspirerende vergaderlocatie voor compleet verzorgde bijeenkomsten

Compleet verzorgd

Vergaderen

Doet u bijbelvédère 

De rijke historie en grandeur van Belvédère biedt een inspirerend decor voor vergaderingen. Onze vergaderzalen zijn beschikbaar voor gezelschappen vanaf 2 tot 20 personen. Iedere zaal is klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien voor een succesvolle bijeenkomst. Daarnaast heeft Belvédère volop gratis parkeergelegenheid.

Door onze fraaie ligging en de aanwezigheid van hotel en restaurant is Belvédère een fantastische vergaderlocatie voor compleet verzorgde bijeenkomsten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer info

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel ons

Ons restaurant biedt ontbijt, lunch en diner met voor ieder wat wils! Laat u verrassen door klassieke gerechten met een opvallende twist.

Ons restaurant
Restaurant 

Geniet van ons intieme, stijlvolle hotel. Ervaar de rust en droom weg bij het uitzicht op de Lek of historisch Schoonhoven. 

Ons hotel
overnachten

De rijke historie en grandeur van Belvédère biedt een inspirerend decor voor vergaderingen. Uiteraard compleet verzorgd!

bij ons vergaderen
Vergaderen

De rijke historie en grandeur van Belvédère biedt een inspirerend decor voor vergaderingen. Uiteraard compleet verzorgd!

je evenement bij ons
Evenementen