MENU
MENU

Over Hotel Restaurant Belvédère 

Over Belvédère

een icoon

inschoonhoven

Belvédère is een uniek Hotel Restaurant met een rijke historie. Eeuwenlang worden op onze bijzondere locatie langs de Lek gasten verwelkomt. Alhoewel er sinds 1861 veel veranderd is, is de grandeur en gastvrijheid altijd hetzelfde gebleven. Elke herinnering krijgt hier een gouden randje.

We ontvangen u met open armen om zowel alledaagse belevenissen als grote gebeurtenissen onvergetelijk te maken. Van koffie in de zon tot een feestelijk evenement. Met een heerlijk restaurant met terras en met stijlvolle zalen en vergaderkamers is Belvédère de perfecte uitvalsbasis voor iedere gelegenheid. Met onze fraaie ligging zijn we daarnaast een uitstekend startpunt voor wandel- en fietstochten.

Ons restaurant biedt ontbijt, lunch en diner met voor ieder wat wils! Laat u verrassen door klassieke gerechten met een opvallende twist.

Ons restaurant
Restaurant 

Geniet van ons intieme, stijlvolle hotel. Ervaar de rust en droom weg bij het uitzicht op de Lek of historisch Schoonhoven. 

Ons hotel
overnachten

De rijke historie en grandeur van Belvédère biedt een inspirerend decor voor vergaderingen. Uiteraard compleet verzorgd!

 BIJ ONS vergaderen
Vergaderen

Bijzondere gebeurtenissen viert u op een bijzondere locatie. Belvédère heeft alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken!

je evenement bij ons
Evenementen

ontdek de gastvrije historie van Belvédère

De wortels van Belvédère gaan terug tot 1861, toen Lambert van Zessen zijn ‘Logement en Koffiehuis’ opende op het oude verdedigingswerk ‘De Kat’. De start van een rijke traditie in gastvrijheid. Het gebouw transformeerde door de eeuwen heen van logement naar sociëteit, eetlokaal en café-restaurant tot het iconische Hotel-Restaurant van vandaag de dag.

De families die dit unieke pand hebben beheerd, hebben stuk voor stuk hun persoonlijke stempel achtergelaten. Deze rijke geschiedenis vormt de iconische ontmoetingsplaats die Belvédère nu is. We zijn trots om u hier te ontvangen en onderdeel te maken van ons bijzondere verhaal!