Voorgerechten |
|
Griekse salade met feta, olijven, rode ui, tomaat en groene kruidendressing |
€ 9,50 |
Kalfsvitello met truffelmayonaise, kappertjes, tomberry tomaatjes en rucola |
€ 9,50 |
Rilette van zalm met hollandse garnalen, whiskeysaus en mesclun salade |
€ 9,50 |
( voorgerechten worden geserveerd met brood en boter) |
|
Soepen |
|
mulligatawny |
€ 5,00 |
( soepen worden geserveerd met brood en boter) |
|
Hoofdgerechten |
|
Vegetarische quiche van bospaddestoelen met room en Parmezaanse kaas |
€17,50 |
Vegetarische soufflé van bladerdeeg met spinazie, feta, pommodori en pijnboompitten |
€17,50 |
Gestoomde heilbot met groene kruidenkorst en mosterdhollandaise |
€18,50 |
Waardse kalfssukade met jus van rode wijn en bosui |
€18,50 |
Rosé gebraden lamsbiefstuk met romige truffelsaus |
€19,50 |
(bovenstaande gerechten worden geserveerd met salade, rösti en groene groenten) |
|
Portie friet + mayonaise. |
€ 3,50 |
Dessert |
|
Soesjes met gele room en vanillesaus |
€ 5,00 |
Griesmeelpudding met bosbessensaus en slagroom |
€ 5,00 |
Notentaart met witte chocolademousse |
€ 5,00 |
|