à la Carte

KOUDE VOORGERECHTEN € 12,50
MAKREEL
gestoomd, als rillette met bieslook, Granny Smith, kropsla en romige kappertjesdressing
 
TONIJN
“op moderne wijze” met ei, tomaat, paprika en olijvenmayonaise
 
ZALM
steenoven gerookt, als tartaar met zoetzure groenten, limoen-cress en dille dressing
 
CARPACCIO
van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en pesto
 
LAMSBOUT
rosé gebraden als salade met courgette, demi-sec tomaatjes en mosterd-citrus crème
 
GANZENBORST
met gekarameliseerde mini maïs, waterkers, pompoenpitten en sinaasappel-balsamico
 
MEIBLOEM GEITENKAAS (veg.)
met 2 soorten meloen, merlot-dressing en tuinkers
 
GAMBA’S
gefrituurd, in tempura, met taugé en sesamsojasaus
 
KWARTELBOUTJES
gekonfijt, met gesuikerde appel, zilveruitjes en Calvadossaus
 
SOEPEN € 7,00
RUNDERBOUILLON met taugé, paprika, kalkoen en bosuitjes
 
TOMATEN-PAPRIKASOEP( veg.) met room en green-peez  
MOSSELSOEP licht gebonden met knoflookcroutons en verse kruiden  
HOOFDGERECHTEN € 22,50
NOORDZEETONG
gebakken, met bieslooksaus en geglaceerde wortelen
(+14,00)
DORADE
in zijn geheel geserveerd !!!, met zoutkorst, pofaardappel en groene groenten
 
ZALM EN ZEEWOLF
in bladerdeeg met venkel en dillesaus
 
ROODBAARS
op de huid gebakken filet met gele groentencurry en waterkers
 
TOURNEDOS
gebakken met romige pepersaus, geschroeide groenten en pofaardappel
(+5,00)
LIVAR
gegrilde medaillons van het Limburgs scharrelvarken met courgette en peterselieknoflookboter
 
RUNDER RIB-EYE
graan gevoerd met kruidentaart en paddenstoelensaus
 
LAMSNEK
langzaam gegaard uit de omliggende Waarden met gepofte bospeen
en tijm-rozemarijnjus
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH € 19,50
KRUIDENQUICHE
met jonge geitenkaas en tomaten-basilicum salade
 
BURGER
van diverse paddenstoelen, crostini, cheddar en gefermenteerde knoflookmayonaise
 

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade, frites en mayonaise.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.
DESSERTS € 7,00
CRÈME SUISSE
Zwitserse room met dronken aardbeien, vanille en gekarameliseerd schuim
 
DAME BLANCHE
boerenvanille roomijs met warme saus van pure chocolade, slagroom en amandelen
 
SORBET
van rood fruit met limoenijs en slagroom
 
CHEESE CAKE
met limoncello en lolly van Bastogne vanille-ijs
 
WAARDSE KAAS
Blauwe weidegeit, Oude Stolwijkse Boer Bram, Petit Doruvael met appelstroop en vijgenbrood
(+€ 2,50)
Onze desserts worden gemaakt met ambachtelijk ijs van IJsboerderij Luciano uit Lopik
Menu Belvedere € 35,00 p.p.

(4 gangen keuze menu)

Hors d’oeuvre van diverse fijne vissoorten
of
Gerookte eendenborst en rillette van eend met frambozendressing
***
Gebonden mosterdsoep met bosuitjes
***
Kabeljauwfilet met voorjaarsgroenten en dillesaus
of
Lamsbiefstuk “uit de omliggende waarden” met romige tuinkruidensaus
***
Chocoladetaart met vanille-ijs en slagroom

 
Aspergemenu a € 41,50 p.p.

(deze gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen)

Cocktail van Hollandse garnalen met in romige dilledressing gemarineerde asperges, (€12,50)
of
Asperges met gerookte ganzenborst, salade van scharrelei en bieslook (€12,50)
***
Licht gebonden aspergesoep met verse tuinkruiden en room (€7,00)
***
Asperges met gestoomde Schotse zalm, gekookte Galantine krieltjes en witte wijnsaus (€22,00)
of
Asperges met beenham, gekookte Galantine krieltjes, ei en gesmolten roomboter (€22,00)
***
Zwitserse room met “dronken” aardbeien, vanille en gekarameliseerd schuim (€6,00)